Luni-Vineri 09:00-20:00

Întâlnirea Anuală a Specialiștilor în Recuperare Cervicală

  • Acasa
  • Întâlnirea Anuală a Specialiștilor în Recuperare Cervicală
  • Acasa
  • Întâlnirea Anuală a Specialiștilor în Recuperare Cervicală
Vrei să devii Specialist în Recuperarea Cervicală? Te invităm la Întălnirea Anuală a Specialiștilor în Recuperare Cervicală la Suceava

INVITAȚIE

Dragi colegi,

Sunt Kinetoteraput Daniel Alexandru Irimia , formator instructor, managerul Clinicii de Recuperare Cervicală Alexandru și Președintele Colegiului Specialiștilor de Recuperare Cervicală din România și am deosebita onoare să vă invit la Prima Întâlnire Anuală a Specialiștilor în Recuperare Cervicală, 2023.

Tema principală –„Implicațiile clinice actuale asupra deficiențelor coloanei cervicale” – este o sinteză bazată pe practică clinică, analiză, dezbateri, discuții, prezentări și perspectivele pacientului cu patologii cervicale, adaptate noii societăți. După cum bine știți, a crescut alarmant numărul pacienților cu patologii cervicale și asociate acestora, fapt care ne pune în alertă pe noi, cei care acționăm în domeniul sănătății umane. Astfel, trebuie să abordăm noi strategii de recuperare, trebuie să construim protocoale de recuperare actualizate, readaptate cerințelor și nevoilor actuale.

În cele două zile de prelegeri vor fi prezentări orale, prezentări , postere, aplicații practice și multe sesiuni interactive, care ne vor oferi o gamă largă de informații în ceea ce privește recuperarea cervicală.

Vă așteptăm cu drag!

Kt. Daniel Alexandru Irimia



Conform unui grafic de la News-Medical Life Science ne confruntăm cu o creștere dramatică a pacienților cu patologii cervicale acute dar și cronice.

  • Persoane sedentare 2018 – 2024 – 19.4 %
  • Pacienți cu patologii cervicale 2018 – 2024 – 33,2%
  • Dureri de cap cervicogene 2018 – 2024 – 42,2 %


Informațiile insuficiente creează nesiguranță, ezitare și neîncredere în procedurile de tratament standard. Avem nevoie de persoane specializate și perfecționate în noi tehnici și metode derecuperare cervicală. 


DESPRE ORGANIZATORI

Clinica de Recuperare Cervicală este, deocamdată, singura clinică din România, specializată în recuperarea pacienților cu patologii cervicale și asociate acestora. Rezultatele pozitive în ceea ce privește recuperarea pacienților, dar și faptul că această specializare – recuperarea cervicală- a avut bariere în dezvoltarea și cercetarea patologiilor specifice, au încurajat clinica să organizeze cursuri de formare în recuperare cervicală. Scopul acestor demersuri este de a forma specialiști care să răspundă cerințelor și nevoilor pacienților cu deficiențe cervicale.

Colegiul Specialiștilor în Recuperare Cervicală CSRC a fost creat ca o platformă pentru toți specialiștii în recuperare cervicală, unde se discută, se analizează, se fac schimburi de opinii și informații, având ca obiectiv acumularea cât mai multor strategii de recuperare, ce pot fi folosite în beneficiul pacientului cu dureri cervicale.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Identificarea și evaluarea elementelor cheie ale examinării clinice subiective și obiective ale coloanei vertebrale cervicale, cu accent deosebit pe testarea mișcării active și pasive.
  • Sintetizarea și analiza datelor din examenul clinic al coloanei cervicale, pe baza semnelor și simptomelor pacientului
  • Determinarea unui diagnostic și utilizarea un raționament clinic solid pentru construirea unui protocol de recuperare benefic și adecvat patologiei cervicale.
  • Aplicarea celor mai bune tehnici de terapie manuală, tehnicilor de masaj specific cervical și a exercițiilor integrate folosind raționamentul clinic.
  •  Cel mai important – siguranța aplicării examenului clinic și protocoalelor de recuperare în clinica dumneavoastră și creșterea numărului de pacienți mulțumițide rezultatele pozitive dobândite.

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE?

  • Datorită faptului că recuperarea cervicală se adresează unei game largi de pacienți, începând de la copii până la vârstnici, femei și bărbați.
  • Este o nișă care se va dezvolta destul de rapid, datorită creșterii alarmante a pacienților cu patologii cervicale.
  • Acest eveniment te va propulsa mult mai sus și îți va deschide noi orizonturi în ceea ce înseamnă specializarea în recuperare cervicală.
  • Veți dobândi experiență practică necesară pentru a identifica, evalua și trata patologiile specifice ale coloanei cervicale și cadrul neurologic asociat, pentru a formula cu succes un diagnostic și un prognostic pentru pacienții dumneavoastră.

Cel mai important eveniment creat de Clinica Alexandru, prima clinică specializată în recuperarea cervicală

Învață de la specialiști și devin-o și tu unul

CUI SE ADRESAZĂ ACEST EVENIMENT?

Persoanelor care acționează în domeniul sănătății umane:

  • Fizioterapeuți
  • Kinetoterapeuți
  • Balneofizioterapeuți
  • Asistenți medicali
  • Medici specialiști
  • Tehnician maseur
  • Studenți în ani terminali
  • Studenți masteranzi
  • Medici rezidenți

 

CÂT DUREAZĂ ?

Evenimentul se desfășoară două zile.
Prima zi – sâmbătă 18 noiembrie începe la ora 09.00 și se termină la ora 18.00
A doua zi – duminică 19 noiembrie începe la ore 09.00 și se termină la ora 16.00

 

BENEFICII

Participanții beneficiază de suport de curs, dosar de prezentare, consumabile.
Practica clinică și aplicațiile vor avea loc în zona meselor de masaj, dotate cu consumabile de unică folosință.

CAZARE

Camerele sunt alocate în ordinea plății.
Dacă hotelul este complet rezervat, din păcate nu putem aranja cazarea dumneavoastră peste noapte

Așa că grăbiți-vă să vă înregistrați. Înscrierile la cazare se încheie pe 22 octombrie 2023

 


Pentru înregistrare, achitarea avansului și emiterea facturii proforme, precum și alte informații legate de eveniment contactați-ne:
Tel 0741175550,
Tel 0746942022,
WhatsApp 0741175550/0746942022
Facebook Clinica Alexandru
Email danyrimia@gmail.com

Autor

Kt. Alexandru Daniel Irimia

Toate tehnicile și informațiile oferite reprezintă munca depusă de-a lungul a peste 15 ani în recuperare cervicală.

Ai o nelămurire?

Nu ezita să ne contactezi, suntem aici pentru tine!

Înțelegem că fiecare persoană este unică și fiecare pacient este diferit, asta ne face diferiți!

Înțelegem cu adevărat cât de unic este fiecare pacient și ne-am propus să oferim cea mai bună îngrijire de specialitate individualizată pentru fiecare pacient pe care îl vedem.

Formular Consultație